Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_AOH_global

Vind forskærerkniv & skærebræt

Vind et Global-skærebræt af FSC-certificeret egetræ og en ergonomisk, håndfremstillet Global G-3-forskærerkniv. Knivens lange blad gør den særligt god til at skære kød i tynde skiver, mens den skarpe hæl gør det nemt at få hul på grøntsagerne. Skærebrættet er af europæisk eg, der er så blødt, at det ikke sløver dine knive. Brættet har en indbygget hygiejnisk kvalitet, da det indeholder bakteriehæmmende garvesyre.

Alt om haven udlodder i samarbejde med Global en ergonomisk
forskærerkniv og et skærebræt. 
Værdi i alt 1.900 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_AOH_eksotiskefrugter

5 eksotiske frugter du kan dyrke i Danmark

Figen, fersken, nektarin, pawpaw og kakifrugt ... Hvis du tror, at de eksotiske frugter er umulige at dyrke på vore breddegrader, så læs lige med her i stedet! De kræver blot et lunt hjørne af haven eller i drivhuset.

 

LÆS MERE
MAJ_AOH_sommerrevy

Odense Sommerrevy - spar 18%

Det er en meget stor fornøjelse at kunne byde jer velkommen til Odense Sommerrevys fjerde sæson. Efter tre forrygende sæsoner, glæder vi os meget til at præsentere en endnu mere velsmurt og betagende revy i 2019. 

Dette års cast består af Vicki Berlin, Thomas Mørk, Lars Arvad, Niels Olsen og Sofie Lassen-Kahlke med Joy-Maria Frederiksen som instruktør og Morten Wedendahl som kapelmester.

LÆS MERE
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUN_AOH_havekalender19

Havekalender: Juni i haven

I juni er der meget at gøre i haven. Du kan bl.a. pudse roserne af og få en ekstra blomstring eller plante to-årige planter og sikre næste års blomsterflor. Få de bedste havetips til juni her!

 

LÆS MERE