Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_BB_guldnummer

Vind Royalt GULDNUMMER

Nu kan du blive den heldige vinder af vores store, flotte Magasin om året der gik i kongehuset 2018 + en af vores fine T-shirts med ”Lidt kongelig har man da lov at være”.

Magasinet er spækket med Danmarks dejligste kongelige billeder, taget af vores dygtige fotografer, som følger kongefamilien året rundt. Der er smukke billeder, sjove billeder, romantiske billeder, overraskende billeder og rørende billeder. 
Vi udlodder 10 stk. 

 

VIND
FEB_BB_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_BB_helmut

Helmut Lotti - spar 20%

Helmut Lotti bevæger sig med stor succes mellem de musikalske genrer. I mere end 25 år har han fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser som en innovativ musikambassadør.

Den internationale belgisk fødte stjerne har modtaget adskillige priser herunder Golden Camera og to ECHO Awards.

Det er med et nyt album i kufferten, at Helmut Lotti er tilbage i
Danmark i foråret 2019.

LÆS MERE HER
FEB_BB_webber

Andrew Lloyd Webber Gala - spar 10%

Webber’s arbejde er fyldt med en lang række menneskelige følelser, og hans musik berører publikums hjerter fra hele verden.

Andrew Lloyd Webber Gala forener disse følelser og Webber’s musik fortolkes af et orkester med 14 musikere, som står på scenen bag kunstnerne, hvor en fortæller ledsager publikum gennem aftenen på deres musikalske rejse og forbinder de forskellige elementer af showet.

LÆS MERE HER
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.