Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_BB_revy19

Vind billetter til Revyernes Revy

BILLED-BLADET har sikret 4 billetter til dette års store revyshow, som afholdes i Cirkusrevyens telt på Bakken – søndag den 11. august kl. 17.00. Dette festlige arrangement er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle landets revyer mødes. I år er det 41. gang, at forestillingen bliver afviklet, og for 11. sommer i træk afholdes arrangementet i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken. Her præsenteres nogle af årets bedste numre fra de forskellige revyer, og der bliver bl.a. uddelt priser i kategorierne; Årets Dirch, Årets Revykunstner, Årets Revyforfatter, Årets Revykomponist og
Årets Revy. Deltag i konkurrencen om 2 x 2 billetter til Revyernes Revy.

VIND
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.