Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_BB_saebevaerkstedet19

Vind gavesæt fra Sæbeværkstedet

Nu kan 15 heldige vindere nyde et skønt gavesæt fra Sæbeværkstedet med alt det, der skal til, for at man kan få et dejligt bad. 
Gavesættet indeholder:
En lækker Vildrose kropsolie, af rene og naturlige olier med en skøn duft. Olien trækker hurtigt ind og gør huden smidig. Derudover Vildrose badesalt, som er god at bruge i et karbad eller et fodbad. Endelig en håndlavet sæbe, som er fremstillet at økologiske olier. Det hele leveres i en gavepose - lavet specielt til
Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal.

 

VIND
APR_BB_ghost

Ghost the musical - spar 10%

GHOST er en af det 20. århundredes største kærlighedshistorier – et romantisk drama om ægte, evig kærlighed.

Glæd dig til en medrivende musical, der taler til alle sanser - hvem husker fx ikke hittet Unchained Melody fra den smukke og ikoniske dreje-scene. Forrygende Frederikke Vedel og Mikkel Moltke Hvilsom har hovedrollerne som det legendariske par – og Johannes Nymark som deres ven Carl.

LÆS MERE HER
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.