Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_BB_richard19

Vind billetter til Richard III

Med BILLED-BLADETs fordelsklub kan 10 heldige vindere med ledsager opleve den dramatiske forestilling Richard III på Kronborg Slot under åben himmel. Magtspil, sex, ydmygelse, mord og undergang. Richard III er teaterhistoriens måske ondeste skurk – tør du se ham i øjnene?

Vinderne kan vælge mellem alle tre forpremierer d. 27. juli, d. 28. juli og d. 30. juli.

VIND
JUN_BB_slotskoncert

Come2Live Slotskoncerter inkl. drink - spar 30%

Tag med til Come2Live's slotskoncerter rundt i landet. Fælles for alle er: God musik, unikke omgivelser, fællesskab, god mad og en oplevelse ud over det sædvanlige. Der lægges op til store oplevelser, hvor musik, kærlighed og fællesskab er i højsædet.

Frijsenborg Slotskoncert d. 15. juni
Ledreborg Slotskoncert d. 17. august
Hindsgavl Slot d. 7. september


LÆS MERE HER
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.