Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

JUL_EL_solbriller19

Sommerens (sol)briller!

Uanset om du skal tilbringe sommeren i storbyen, på stranden, i sommerhuset eller hjemme i haven, ja, så har du brug for et par chikke solbriller, som både passer til badedragten om dagen og de røde læber om aftenen. Så i forlængelse af årets store modefest i maj udlodder vi to par solbriller fra ELLE Style Awards 2019-kollektionen skabt af designeren Malene Birger og solgt eksklusivt på Boozt.com. Deltag i konkurrencen, så du og din veninde, søster eller mor kan være klar til den lyse sommer!

De to par solbriller har en samlet værdi af 1.198 kr.

Deltag
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.