Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

AUG_EL_rose19

Kølig rosé og lune sommeraftener

Der er intet som en lun sommeraften på altanen, i haven, i parken, på stranden, på havnekajen ... omgivet af tætte veninder, god mad og kølig rosé. Derfor syntes vi, at det var passende at udlodde en kasse (ja, en kasse!) rosé fra Rosé.dk, så du kan holde den perfekte venindeaften, havefest eller grillmiddag i sommerhuset. For intet smager vel bedre end et koldt glas rosévin i selskab med dem, man holder af?

Så deltag i konkurrencen om at vinde den perfekte sommerdrik.

En kasse bestående af seks flasker har en samlet værdi af 834 kr. (139 kr. pr. flaske)

Deltag
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.