Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

APR_EL_winterspring19

Mens vi venter på ELLE Style Awards...

Den 10. maj afholder vi ELLE Style Awards, årets ubetinget største modefest! Københavns it-dessertbar Winterspring er en af aftenens sponsorer, og derfor udlodder de et gavekort på 1.000 kr. til dessertbaren i København. Derudover vinder du også to billetter til ELLE Salon lørdag den 11. maj (værdi 598 kr.), hvor du kan opleve alt det bedste fra ELLE Style Awards og møde bl.a. Uffe Buchard og Malene Birger, mens du nyder en lækker frokost og champagne.
Præmien har en samlet værdi af 1.598 kr.

Deltag
APR_EL_bio19

Biograftur for 2 - spar 12%

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager. I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!

Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag.

LÆS MERE
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.