Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

JUN_EL_kjole19

Glem alt om kjolekrise!

Uanset om du skal på date, til bryllup, studentergilde eller sommerfest med jobbet, har du brug for den perfekte kjole – og den kan du vinde her! For i anledning af årets største modefest, har designeren Malene Birger skabt en ELLE Style Awards-kollektion eksklusivt solgt på Boozt.com, bl.a. en smuk kjole i modedronningens signatur: sorte og hvide striber – perfekt til både hverdag og fest. Hvad du skal gøre? Deltage og krydse fingre for, at du kan afblæse kommende kjolekriser!

Kjolen har en værdi af 1.899 kr.

Deltag
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.