Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

FEB_EL_moet19

Mens vi venter på ELLE Style Awards

Til maj afholder vi ELLE Style Awards, årets ubetinget største modefest! Det er Moët & Chandon, der leverer champagnen til eventet, og så sponsorerer de også en helt særlig personlig præmie til dig.

Netop nu kan du nemlig vinde en ’Brut Impérial’ 150 cl magnumchampagne fra Moët & Chandon customized med dit navn på! 

Præmien har en værdi af 720 kr.

Deltag
FEB_EL_esasalon

ELLE Salon | særpris

Kom med bag om årets største danske modebegivenhed, ELLE Style Awards, når chefredaktrice Cecilie Ingdal åbner dørene til en fashionabel Salon d. 11. maj 2019 kl. 13 – kl. 15:30, hvor vi har samlet alt det bedste fra ELLE Style Awards og skræddersyet indholdet specielt til dig. Fordi du er medlem af Mit ELLE, er din pris 249 + gebyr.

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_EL_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.