Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

AUG_FJ_dawi19

Super i al slags vejr

Danwear designer og producerer smart og funktionelt kvalitetsovertøj til kvinder i alle aldre. Jakken er 100 % vind- og vandtæt med et søjletryk på 5.000 MM. Derudover er den foret med 100 % downfree højtisolerende Danwat, så jakken er ideel til alle efterårets gåture i regn og blæst.

Danwear bortlodder: 1 str. 40, 1 str. 42 og 1 str. 44

Vi bortlodder tre stk. hver til en værdi af 1.299 kr.

 

DELTAG
AUG_FJ_sodastream19

Vigtigt med vand

Med en Sodastream POWER laver du bobler med et enkelt tryk på en knap. På få sekunder forvandler Sodastream POWER dit postevand til sprudlende danskvand. Power er en elegant maskine, der er kendetegnet ved sin stilsikre og smukke kappe i børstet stål. Med den originale CO2-cylinder, der medfølger, kan du lave op til 60 liter danskvand. Maskinen fås både i hvid og sort.

Vi bortlodder to stk. hvid Sodastream POWER hver
til en værdi af 1.599 kr.

DELTAG
AUG_FJ_mad19

Mad fra alverdens lande

Tænk tilbage på dine tidligere ferier med utrolige madopskrifter fra alverdens lande. Eller lad dig inspirere til at rejse nye steder hen — måske bare i dit eget køkken.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med opskrifterne.
Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage opskrifterne inden for få dage.

BLIV MEDLEM
AUG_FJ_astion19

Astion Pharma – spar 10 %

Astion Pharma er hudens skjold mod eksem. Så går du og døjer med eksem, er der nu håb forude for din hud. Astion Pharma bekæmper eksem, kløe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får en effektiv og nænsom behandling. Denne måned kan du få 10% rabat på alle produkter i webshoppen, når blot du bruger rabatkoden!

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
AUG_FJ_familie19

Familiemåltider – spar 15 %

Måltidskasser fra Familiemåltider er for dig, der ønsker gode kvalitetsråvarer og opskrifter leveret lige til døren. Du tilbereder selv måltiderne, der er varierende og velegnet til både store og små - alt andet er der sørget for! Lige nu får du som medlem af Mit Familie Journal 15 % rabat på den første måltidskasse. 

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.