Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

APR_FJ_doro19

Vind brugervenlig smartphone

Doro 8040 er en brugervenlig smartphone med Doros specialudviklede og unikke brugerflade, der er mere intuitivt opbygget end brugerfladen på markedets gængse smartphones. Mobilen har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart, vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 2.249 kr.

 

 

DELTAG
APR_FJ_danwear19

Smart, let og lækker

Denne lette dunjakke fra Danwear er et af forårets og sommerens ”must haves”. Den er smart, let og med lækkert, prikket for. Nærmest uundværlig til sommerens strøg- og caféture.

Jakken fås i farverne rød, navy, cactus, gammelrosa, lyseblå og i størrelserne 36 til 52.

Vi bortlodder tre jakker i rød: 1 str. 40, 1 str. 42, 1 str. 44
- hver til en værdi af 999 kr.

 

 

DELTAG
APR_FJ_bagerensbestsellere

Opskrifter til dig

Få 28 opskrifter på tørkager, wienerbrød og flødekager. Vi har samlet alle de kendte klassikere, så du kan gøre bageren kunsten efter.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med opskrifterne.
Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_brandavenue19

BrandAvenue - spar 10%

BrandAvenue.dk er en anderledes webshop med boligtilbehør, køkkenudstyr og livsstilsprodukter til ham, hende og boligen. Så trænger du til nyt udstyr i køkkenet eller måske flotte tekstiler i indretningen? Så kan du som medlem af Mit Familie Journal lige nu få 10% rabat til webshoppen med vores eksklusive rabatkode! Husk blot at bruge rabatkoden inden betaling.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.