Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

JUN_FJ_aarstider19

De fire årstider

De helt nye ringe fra Holmgaard Smykker repræsenterer de fire årstider. Forårs-ringen er med små smukke zikonia, Sommer-ringen med citriner, Efterårs-ringen er med citriner, røgkvarts samt violette granater og Vinter-ringen er opaler. De er alle udført i 925 sterlingsølv. Med de smukke halvædelsten og de fire forskellige design kommer de fire årstider flot til deres ret på din finger – og så er det dansk design!

Vi bortlodder seks ringe, hver til en værdi fra 395-595 kr. Du vælger
selv hvilken årstid du vil have samt størrelse på ringen.

 

DELTAG
JUN_FJ_WMF19

Prisvindende bestik

Til venstre, til højre eller på ryggen? Med den innovative og prisvindende bestikmodel, Corvo, fra WMF kan du lægge kniven, som du vil – den vil altid være en fryd for øjet. Bestikket er smalt udformet, matteret og ligger godt i hånden – en fantastisk nydelse som du, takket være materialet Cromargan protect rustfri stål, kan have glæde af i mange år.

Vi bortlodder et lækkert Corvo bestiksæt i 24 dele til 6 personer.
Sættet indeholder: 6 skeer, 6 gafler, 6 knive, 6 teskeer.
Samlet værdi 2.999 kr.

DELTAG
JUN_FJ_euroflorist

Euroflorist – spar 10 %

Hvem elsker ikke at modtage en smuk buket blomster? Eller måske en lækker æske chokolade? Hos Euroflorist får du et stort udvalg af blomsterbuketter og lækkerier, der sendes direkte til modtagerens adresse. Har du én, du gerne vil overraske, så får du denne måned som medlem af Mit Familie Journal 10% rabat på din næste ordre hos Euroflorist! Det eneste du skal gøre er at benytte dig af vores rabatkode.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUN_FJ_sundetips

Sommerens sunde tips

Få 24 sider med sommerens sunde tips. Vi kommer rundt om det hele og ønsker dig en rigtig god sommer.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med opskrifterne.
Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_FJ_randomshop

Randomshop – spar 10 %

Randomshop vil være din foretrukne gadget- og gavebutik. Stedet du kigger for at finde de nyeste og fedeste dimser, gadgets og sjove gaver. Randomshop har en unik og inspirerende webshop, hvor målet er at give dig en god og anderledes brugeroplevelse. Som medlem af Mit Familie Journal kan du denne måned få 10% rabat i webshoppen.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.