Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

MAJ_FJ_powerblender

Vind en Powerblender fra Kenwood

Med Blend X-Pro fra Kenwood kan du hurtigt lave en sund smoothie inden træning for at få energi og stabilisere blodsukkeret, eller du kan blende en varm suppe efter træning, når sulten melder sig. Det unikke knivbladssystem skærer igennem alt, og med en motorkraft på 1.600W kan blenderen håndtere både frossen frugt og hårde grøntsager.

Vi bortlodder en blender til en værdi af 3.499 kr.

 

DELTAG
MAJ_FJ_WMF

Fuld kontrol og mere smag

Den nye Vario Cuisine-grydeserie fra WMF har et moderne og funktionelt design samt innovative låg med tætsluttende silikoneliste og et integreret termometer. Med det integrerede termometer kan du nemt kontrollere tilberedningen af dine råvarer og justere temperaturen undervejs, så dine råvarer beholder smag og struktur.

Vi bortlodder ét sæt bestående af: VarioCuisine-kasserolle med låg 24 cm, VarioCuisine-kasserolle med låg 16 cm, 
VarioCuisine-dampindsats 24 cm - samlet værdi 2.999 kr.

 

DELTAG
MAJ_FJ_havenligenu

Havetips til dig

Familie Journals dygtige og velansete haveskribent giver dig de bedste tips. Du får 92 siders gemmehæfte, hvor du finder alt fra grej og køkkenhavetips til buske, frugttræer og meget mere.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med opskrifterne.
Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_FJ_stylepit

STYLEPIT - spar 15%

STYLEPIT er en af Skandinaviens førende fashion-webshops med modetøj til hele familien. De har et stort udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sko, accessories og beauty-produkter. Som medlem af Mit Familie Journal 15% rabat hos STYLEPIT, når du køber for minimum 1199 kroner. Nogle mærker og produkter er ekskluderet. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre koder, og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAJ_FJ_cewe

Cewe - spar 20% på billedfremkaldelse

Cewe tilbyder forskellige fotoprodukter, deriblandt billedfremkaldelse, hvor du kan få fremkaldt alt lige fra dine bedste ferieminder til hyggelige stunder med familien. Har du nogle skønne billeder, du gerne vil have fremkaldt, kan du denne måned som medlem af Mit Familie Journal få 20% rabat på billedfremkaldelse hos Cewe.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.