Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

JUL_FJ_scanpan19

Det klassiske valg

SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick produkter, og virksomheden har i mere end 6 årtier fremstillet dansk kogegrej af høj kvalitet, alt sammen produceret i Danmark. Classic er den originale, stilrene og tidløse SCANPAN-serie. Seriens specialdesignede bund sikrer jævn varmefordeling og giver gryder og pander gode koge- og stegeegenskaber.

Vi bortlodder et sæt bestående af 4 l sauter-gryde med glaslåg, 32 cm
stegepande samt 5 l bradepande, til en samlet værdi af 3.027 kr.

 

DELTAG
JUL_FJ_braun19

Sundere livsstil

Nu bliver det endnu nemmere at spise sundt. Med Brauns nye stavblender MQ5 Fit med et praktisk spiralizer-tilbehør kan du lave sund og nærende mad på en hurtig og nem måde. Uden at skulle hakke og snitte i timevis. Spiralizer-tilbehørsstykket er perfekt til for eksempel hurtig tilberedning af sunde grøntsagsnudler. Med tre forskellige knivblade gør den det muligt, at du kan lave forskellige slags grøntsagsnudler: helt fra tynde strimler a la italiensk linguine, til medium strimler a la tagliatelle og de bredere strimler a la pappardelle.
Vi bortlodder tre stk., hver til en værdi af 899 kr.

 

DELTAG
JUL_FJ_hundepension

Sommerroman til dig

Få en sød 32-siders gratis sommerroman om Mette, der drømmer om at starte en hundepension.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med romanen.
Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage romanen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_FJ_chopin

CHOPIN – få 100 kr. i rabat

CHOPIN CHARLOTTENLUND er en webshop og fysisk forretning, som sælger eksklusiv designermode. I deres sortiment finder du mærker fra internationale og danske designere som blandt andet Mos Mosh, Liebeskind Berling, Gila and Feldt og mange flere. I denne måned får du 100 kroner ekstra i rabat til webshoppen, når du køber for mere end 700 kroner. *Rabatkoden gælder ikke, hvis der kun er nedsatte varer i kurven.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUL_FJ_bambustoej

Bambustøj.dk – spar 15% 

Webshoppen bambustøj.dk sælger alt lige fra strømper og underbukser til t-shirts og sweatshirts lavet af bambus. Bambustøj.dk går meget op i kvalitet, pris og bæredygtighed samt at tøjet er behageligt at have på. I denne måned får du 15% rabat på alt deres bambustøj ved køb over 600 kroner. *Tilbuddet gælder på alle vores Brands så som JBS, JBS of Denmark, Resteroeds samt BAMBOO og Egtved.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.