Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_FE_brandtex19

Deltag i konkurrencen om en smuk kjole fra Brandtex Copenhagen

Vind den flotte røde kjole fra Brandtex Copenhagen og berig din garderobe med en anvendelig kjole her til sommer. Kjolen har bindebånd i taljen og kan bruges til både hverdag og fest. Kjolen er i viskose og polyester og er derfor behagelig at have på en hel dag. Kjolen fås i str. 34-52.

Vi udlodder: 2 x str. 38, 2 x str. 40, 2 x str. 42, 2 x str. 44

 

DELTAG
MAJ_FE_henderson

Caroline Henderson julekoncerter 2019 - spar 25 kr. pr. billet

Til en julekoncert med Caroline Henderson opstår der en helt særlig stemning af hjertevarme i kirkerummet. Publikum bliver fyldt op af den smukke musik, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret. Carolines varme vokal omfavner publikum, og danner rammen om de populære julekoncerter som igen i år kan opleves sammen med Carolines musikalske soulmates, pianist Nikolaj
Hess og guitarist Gustaf Ljunggren.

LÆS MERE
MAJ_FE_boel

Hanne Boel - akustisk tour 2019 - spar 25 kr. pr. billet

Hanne Boel tager på akustisk tour i efteråret 2019, og har nyt album på vej for første gang i 8 år. Syng med på både gamle og nye hits når hun gæster din by!

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor hun har
guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.

LÆS MERE
MAJ_FE_divaer

Forpremieretilbud: Divaer i Glas

Oplev Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen, Kaya Brüel og Carsten Svendsen i en moderne kabaret om Tivoli Varietéens storhedstid fortalt gennem en række legendariske sangerinder fra hele verden. Prisen er inkl. gebyr og entré til Tivoli på dagen. 

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.