Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_FE_sttropez19

Vind Self Tan Purity Bronzing Water sæt fra St.Tropez

I denne måned kan du sikre dig ekstra lang holdbarhed på din lækre sommerglød. Du kan blive den heldige vinder af Purity Bronzing Water Gel, der giver et gyldentbrunt resultat på bare tre timer, og som forlænger hudens evne til at holde på fugten. Purity Bronzing Water Mousse, en ultra-let mousse, der straks giver huden et nyt liv og Purity Bronzing Water Face Mist, som på én og samme tid fastlåser selvbruner-ingredienserne på
huden og hjælper med at beskytte mod skader fra det omgivende miljø.
Vi trækker lod om 6 sæt til en værdi af 1.192 kr. pr. sæt.

 

DELTAG
JUL_FE_citysingler

City Singler 2019 - Spar 100 kr. pr. billet

De dejlige damer er klar igen! Med fire successhows bag sig åbner City Singler nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10 års jubilæumsshow.

I det nye show “Gammel vin på nye tasker”, der har premiere 19. september 2019, vil der være fuld knald på sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde
kostumer i de skønne damers femte show.

LÆS MERE
JUL_FE_knuthenborg

Knuthenborg Safaripark - spar 20%

Tag hele familien med på safari i Knuthenborg Safaripark med mere end 1.000 fritgående, vilde dyr og oplev verdens største dinosaur i Dinosaurskoven!

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark. Her finder du alt fra næsehorn, tigere og giraffer til shetlandsponyer, dådyr og kameler. I Knuthenborg Safaripark kan I også gå mere end 66 mio. år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på brølende dinosaurer.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.