Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_FE_lecreuset19

Vind Le Creusets signaturetallerkenserie i stentøj

Dæk et personligt sommerbord med Le Creusets Signaturetallerkenserie i stentøj. Hold opdækningen i én farve for at skabe et enkelt udtryk, vælg tone-in-tone for et stilsikkert look eller skab opsigt ved at sammensætte farverige kontraster.
Deltag i konkurrencen om 2 komplette stel fra Le Creusets Signature tallerkenserie til en værdi af 3.552 kr. pr. stk.

Vælg mellem farven Palm (grøn) eller Marseille (blå).

 

DELTAG
JUN_FE_tivolifriheden19

Tivoli Friheden - Spar op til 40%

Tag hele familien med i Tivoli Friheden, Aarhus' forlystelsespark, der er placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.

Tivoli Friheden byder på et væld af oplevelser for store og små. Prøv de fortryllende forlystelser som f.eks. 5D Cinemagic, Cobra, Den Blå Ballon, Dragen, Græshoppen, Pariserhjulet, Radiobilerne, og Tyfonen

LÆS MERE
JUN_FE_disney19

Disneyland® Paris inkl. gratis entré - spar op til 30% + 10%

Oplev fantastiske attraktioner og mød Simba, Baloo, Nala og alle de andre figurer! Disneyland® Paris tilbyder altid fantastiske parader, magiske shows og vidunderlige minder for livet. ’Løvernes Konge og Jungle Festival’ kan opleves fra 30. juni til 22. september 2019.

Spar op til 30% + 10% på Disneylands temahoteller.
Entrébilletter til parkerne indgår.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.