Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_FE_takeabreak19

Vind gavekort til TAKE A BREAK

Har du også brug for et break i hverdagen og komme helt ned i gear? Nu kan du forkæle dig selv eller en, du holder af, med et gavekort på 500 kr. til TAKE A BREAK Spa og opleve et stemningsfyldt univers af skønhed og velvære. TAKE A BREAK Spa tilbyder et stort udvalg af skønheds- og velværebehandlinger udført af professionelle kosmetologer, negleteknikere og massører.

Deltag i konkurrencen og bliv den heldige vinder af ét af 14 gavekort
til TAKE A BREAK Spa i lækre omgivelser i Carlsberg Byen i KBH V.

 

DELTAG
FEB_FE_kvindeloebrabat

femina KVINDELØB handler om fællesskab og er for alle

Løb eller gå 5 km eller 10 km og tag din veninde, søster eller kollega under armen. Løb er for alle og skal først og fremmest være hyggeligt og sjovt. Vær med til et brag af en løbefest. Medlemmer af Mit femina kan købe billet til særpris - 167 kr. + gebyr.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FE_kystcentret19

Kystcentret Thyborøn - spar 20%

Oplev Vestkystens største oplevelsescenter!
Kystcentret tilbyder ikke mindre end 5.000 m2 fyldt med spændende aktiviteter, både inden- og udendørs. Vores udstilling har temaet "Sand, vand og forstand". Se, hvilke kræfter der er med til at forme den jyske vestkyst, og hvordan man forsøger at beskytte kysten mod havets, til tider, destruktive kræfter. Skab bølger og strømme og forstå, hvilke teorier der ligger bag. Besøg vores krybdyrs zoo og mød dyrene, der er typiske for den vestjyske natur. Besøg vores bunker og hør historien
om den danske spion, kendt under navnet "Skildpaddespionen".

LÆS MERE
APR_FE_kroophold

Kroophold på Öland - spar 7%

Tag hele familien med på en 4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Färjestaden på Öland, Sverige. Her kan I opleve enestående natur og kultur på en af Sveriges mest idylliske scener, imens I bor på et hyggeligt familiedrevet hotel med moderne spa og wellnesscenter. Inkl. morgenbuffet, 1x 2-retters middag, kaffe og kage ad libitum og fri Wi-Fi.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.