Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_IN_global

Vind forskærerkniv & skærebræt

Vind et Global-skærebræt af FSC-certificeret egetræ og en ergonomisk, håndfremstillet Global G-3-forskærerkniv. Knivens lange blad gør den særligt god til at skære kød i tynde skiver, mens den skarpe hæl gør det nemt at få hul på grøntsagerne. Skærebrættet er af europæisk eg, der er så blødt, at det ikke sløver dine knive. Brættet har en indbygget hygiejnisk kvalitet, da det indeholder bakteriehæmmende garvesyre.

IN udlodder i samarbejde med Global en ergonomisk
forskærerkniv og et skærebræt. 
Værdi i alt 1.900 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_IN_artikel

Forår i København - guide til byens bedste steder

Når solen skinner og fuglene kvidrer, er der intet bedre sted at være end i København. Her er de bedste tip til at nyde foråret og sommeren i hovedstaden.

Du har som medlem af Mit IN fået tilsendt en fordelsmail med et
link til den eksklusive artikel. Er du ikke medlem kan du blive det
her, så vil du modtage mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_IN_sommerrevy

Odense Sommerrevy - spar 18%

Det er en meget stor fornøjelse at kunne byde jer velkommen til Odense Sommerrevys fjerde sæson. Efter tre forrygende sæsoner, glæder vi os meget til at præsentere en endnu mere velsmurt og betagende revy i 2019. 

Dette års cast består af Vicki Berlin, Thomas Mørk, Lars Arvad, Niels Olsen og Sofie Lassen-Kahlke med Joy-Maria Frederiksen som instruktør og Morten Wedendahl som kapelmester.

LÆS MERE
APR_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.