Fordele til dig

Tilmeld dig Kære Hjem

 

JUN_KH_PLUS

Vind et shelter til haven fra PLUS

Vind et flot shelter i ubehandlet fyr/gran fra PLUS. Det store træhus gør det muligt at flytte ud i naturen hjemme i haven. De lyse nætter skal nydes både dag og nat, så hvorfor ikke gøre det i fulde drag med et shelter? Her er der plads til, at hele familien kan være med. Her kan aftenen nydes uden dug. Et shelter er ikke kun en soveplads. Med puder, tæpper og spil kan du let skabe et helt unikt, overdækket uderum, hvor familien kan være samlet og nyde naturen fra første parket. 

Én heldig kan vinde et shelter til en samlet værdi af 10.995 kr.

DELTAG HER
JUN_KH_auping

Vind bæredygtige produkter til sengen fra Auping

Vind et komplet luksussæt til sengen fra Auping med sommerdyner, naturpuder og klassisk sengetøj i 100% bomuldssatin til 2 personer. Så er du nærmest garenteret en god nats søvn. Auping designer produkter i rene materialer, der genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed. To heldige kan vinde: 
- 2 stk. Cooper blue sengetøj 140x200cm 695 kr./stk
- 2 stk. Comfort sommerdyner 140x200 1.395 kr/stk.
- 2 stk. Comfort naturpuder 695 kr./ stk.

DELTAG HER
JUN_KH_fiskars

Vind produkter fra Fiskars til haven

Vind alt, hvad du har brug for af gode haveredskaber fra Fiskars. Med disse redskaber ved hånden er du hjulpet godt igennem en lang og frodig havesæson. Sættet består af løvrive, staudespade, gadekost, havespade, mælkebøttejern, fliserenser og planteske fra det traditionsrige Fiskars Classic med rødder i den jyske muld. Skafterne er lavet af lakeret asketræ, som i 2019 er blevet FSC-certificeret.

To heldige kan vinde alle haveredskaberne
til en samlet værdi af 1.884 kr.

DELTAG HER
JUN_KH_kitchenaid

Vind kvalitetsblender fra KitchenAid

Vind den populære kvalitetsblender Artisan fra KitchenAid, som er din professionelle hjælper i køkkenet. Det store robuste blenderglas kan rumme 1,5 liter, og den skarpe kniv i rustfrit stål er perfekt til isknusning og hurtig, ensartet blanding. Blenderen har en kraftig motor og er nem at betjene og rengøring.

Én heldig kan vinde en Artisan blender fra KitchenAid i mørkegrå med 1,5 liter glaskande og 0,75 liter glas til en samlet værdi af 1.999 kr.

DELTAG HER