Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_LL_wille19

Vind Momentum Hoops fra Wille Jewellery

Wille Jewellery’s Momentum-kollektion symboliserer livets vej, som kan være snoet og fyldt med overraskelser. De håndlavede hoops er lavet af matteret sølv med rå detaljer og delikat ruhed, som giver kvinder mulighed for at mixe og matche for at udtrykke deres personlige stil.

Et statementsmykke, der med garanti vil opgradere dit look!
Vi bortloddet ét par til en værdi af 1.250 kr.

 

 

 

DELTAG
AUG_LL_LIFX19

Vind smarte pærer

Vågn op til en blid belysning, der langsomt får dig ud af fjerene, skifter til et klart energifyldt lys dagen igennem og sender dig i seng med et blødt solnedgangsskær. Lyder det rart? Så vær med i konkurrencen om minipærer, der kan indstilles til automatisk at følge døgnets rytme og solens rejse over himlen. På den måde kan du  skræddersy lysstyrken og temperaturen på belysningen i dit hjem, så de bedst muligt passer til netop din livsstil. De er wifi-aktiverede og kan styres direkte fra en app på din telefon. 
Vi bortlodder en samlet pakke med 6 stk. LIFX Day & Dusk minipærer
til en værdi af 1.190 kr.

 

 

 

DELTAG
AUG_LL_soda19

Vigtigt med vand

Spirit One Touch er SodaStreams nyeste elektriske danskvandsmaskine. Med et slankt, moderne og prisvindende design laver ONE TOUCH frisk og lækker danskvand ved blot et enkelt tryk på en knap. Med den originale CO2 cylinder der følger med, kan du lave op til 60 liter danskvand. Med en SodaStream kan du spare hundredvis af plastikflasker og samtidig undgå miljøbelastningen ved at transportere danskvand og sodavand fra fabrik til butik – og fra butik til hjemmet. Husk: Det reneste vand er det, som kommer ud af din hane. Godt for dig. Godt for planeten.
Vi bortlodder en maskine til en værdi af 999 kr.

 

 

 

DELTAG
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER