Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_LL_Blendx

Powerblenderen Blend X-Pro Performance

Med Blend X-Pro fra Kenwood kan du hurtigt lave en sund smoothie inden træning for at få energi og stabilisere blodsukkeret, eller du kan blende en varm suppe efter træning, når sulten melder sig. Det unikke knivbladssystem skærer sig igennem ALT og med en motorkraft på 1.600W kan blenderen håndtere både frossen frugt og hårde grøntsager.         

Vi bortlodder en blender til en værdi af 3.499 kr.

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_sodastream19

Prisvindende, elegant maskine

Source er SodaStreams prisvindende, elegante maskine, der er kendetegnet ved sit slanke design og ikke mindst det intuitive LED-display, der fortæller dig, hvor gavmild du er med dine bobler. Source gør brug af kulsyre. Hver enkelt cylinder forvandler ca. 60 liter postevand til danskvand og tilmed til en literpris på blot ca. 1,70 kr.

Vi bortlodder en SodaStream Source samt to smagsvarianter med henholdvis ‘Cloudy lemonade’ og ‘Raspberry’, til en samlet værdi af 1.100 kr.

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_vitamin19

Skønhed kommer også indefra 

Man siger, at skønhed kommer indefra – og der kan faktisk være noget om snakken. Med Drogens Vital Hud, hår & negle hjælper du din skønhed på vej indefra.

Vind en pakke med Drogens Vital Hud, hår og negle (vinder af Årets Inner Beauty Award fra Danish Beauty Award 2018), Drogens Vital Energikur Ginseng samt Drogens Vital Multivitamin med urter.

Vi bortlodder tre pakker, hver til en værdi af 366 kr.

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER