Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_LL_ballarini19

Nyt udstyr til dine livretter

Portofino Granitium serien fra Italienske BALLARINI er en elegant kombination af håndtag i rustfrit stål og non-stick belægning med granitmineraler. Fri for PFOA, tungmetaller og nikkel. Med en kasserolle, sauterpande og stegepande får du nyt udstyr, som hjælper dig med at tilberede dine livretter.

Vi bortlodder et sæt bestående af en kasserolle, en stegepande og en sauterpande fra Italienske BALLARINI til en samlet værdi af 1.899,85 kr.

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_derma19

Vind prisvindende solfavoritter

Man skal huske at nyde solen med omtanke. Det danske hudplejemærke Derma, som står bag nogle af de mest populære, allergivenlige solprodukter i Danmark, har skabt en prisbelønnet serie af lækre solcremer til ethvert behov. Solfavoritterne er Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic og helt uden parfume og farvestoffer, og så er produkterne tilmed veganske.

Vind en pakke af produkter til en samlet værdi á 1018 kr.

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_soda19

Vigtigt med vand

Spirit One Touch er SodaStreams nyeste elektriske danskvandsmaskine. Med et slankt, moderne og prisvindende design laver ONE TOUCH frisk og lækker danskvand ved blot et enkelt tryk på en knap. Med den originale CO2 cylinder der følger med kan du lave op til 60 liter danskvand. Godt for dig og godt for planeten.

Vi bortlodder én maskine, til en værdi af 999 kr.

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_100bon

Gå sommeren i møde med 100 % naturlige dufte

100 BON er et fransk parfumehus med et bredt sortiment af 100 % naturlige dufte, der alle er skabt i parfumebyen Grasse af dedikerede parfumemestre. Med engagement i miljø og økologisk bæredygtighed er 100 BON udviklet med 100 % naturlige ingredienser ud fra en grøn filosofi. 100 BONs kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol og garanti for sporbarhed af alle råmaterialer. Ingen petrokemikalier, kunstige
farver eller syntetiske ingredienser. 
Vi bortlodder to sæt, hver til en værdi af 500 kr.

 

 

 

DELTAG
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER