Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_LL_actifry19

Uundværlig i en travl hverdag

ActiFry Genious fra OBH Nordica er en køkkenmaskine med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring, som hurtig bliver uundværlig i en travl hverdag. Takket være de forprogrammerede indstillinger er overvågning af madlavning overflødig, og du har tid til at lave noget andet, mens maden bliver færdig. ActiFry Genious har en kapacitet på 1,2 kg og tilbereder alt lige fra pommes frites, kød, fisk og grøntsager til snacks og desserter.

Vi bortlodder en maskine samt en kogebog til en samlet værdi
af 2.648 kr.

 

 

DELTAG
MAJ_LL_shine19

En funklende verden

Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer, og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed. Med de rigtige smykker har enhver kvinde mulighed for at fremhæve de bedste træk ved sig selv. Den meget fine kvalitet er derfor kendetegnende ved alle Mai Manniches designs. SHINE-armbånd med pink calcedon ædelsten i rosa forgyldt sterlingsølv - perfekt til sommerens pastelfarver og et feminint look.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 1.299 kr.

 

 

DELTAG
MAJ_LL_panier19

Panier Des Sens

Vind en skøn fransk serie uden parabener med rose og geranium fra Panier des Sens. Den rosenlignende aroma fra geranium er særlig delikat, både sød og stærk, meget lig rosenduft, dog lidt mere særpræget takket være dens lette grønne citrus duft.

Vi bortlodder en samlet pakke bestående af Marseille sæbe, hand & bodylotion, perfumed soap, håndcreme 75ml, håndcreme 30ml, duftlys, shower
gel, eau de toilette 50ml samt eau de toilette 3,5ml. 
Samlet værdi 1.019 kr.

 

 

DELTAG
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER