AUG_LL_LIFX19
AUG_LL_LIFX19

Vind smarte pærer, der følger din dagsrytme

Vågn op til en blid belysning, der langsomt får dig ud af fjerene, skifter til et klart energifyldt lys dagen igennem og sender dig i seng med et blødt solnedgangsskær. Lyder det rart? Så vær med i konkurrencen om 6 stk. LIFX Day & Dusk minipærer, der kan indstilles til automatisk at følge døgnets rytme og solens rejse over himlen. På den måde kan du  skræddersy lysstyrken og temperaturen på belysningen i dit hjem, så de bedst muligt passer til netop din livsstil.

De små pærer sættes i lamper præcis som almindelige pærer, men er wifi-aktiverede og kan styres direkte fra en app på din telefon. De kan også tilkobles app’en Apple HomeKit, så du kan styre belysningen i dit hjem via din iPhone, iPad, Apple TV eller Apple Watch.

Vi bortlodder en samlet pakke med 6 stk. LIFX Day & Dusk minipærer til en værdi af 1.190 kr.

Læs mere om LIFX’s produkter på www.lifx.com 

AUG_LL_LIFX19

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Du kan modtage tilbud og nyheder inden for følgende områder:

  • Medieprodukter: Magasiner, blade, bøger, redaktionelle internetsider, musik, film, tv, apps mv.
  • Tele og teknik: Telefoni, internet og anden kommunikation, computere, tv, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport.
  • Dagligvarer: Alle produkter i en almindelig husholdning inklusiv mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber og rengøring.
  • Skønhed og livsstil: Produkter inden for design, mode og indretning, bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivning.
  • Analyser, spil og events: Test, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restaurantbesøg, madlavning, løb, messer, shopping events og auktioner.
  • Rejser: Ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer.