JUN_LL_100bon
JUN_LL_100bon

Gå sommeren i møde med 100 % naturlige dufte

100 BON er et fransk parfumehus med et bredt sortiment af 100 % naturlige dufte, der alle er skabt i parfumebyen Grasse af dedikerede parfumemestre. 

Med engagement i miljø og økologisk bæredygtighed er 100 BON udviklet med 100 % naturlige ingredienser ud fra en grøn filosofi. 100 BONs kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol og garanti for sporbarhed af alle råmaterialer. Ingen petrokemikalier, kunstige farver eller syntetiske ingredienser.

Ameretto & Framboise har et fristende miks af sødme og friske frugt. Duften, som har et indhold af rene olier på omkring 10 %, hvilket svarer til en eau de toilette, er baseret på noter fra roser, orangeblomster, iris og vanilje.

Verveine & Mandarine Hand Soap respekterer huden og efterlader den blød med en let, frisk og dynamisk duft med naturlige duftnoter fra Verbena (også kaldet jernurt), citron, ekstrakt fra mandarintræets blad og geranium.

100 BONs produkter er genopfyldelige, og der kan købes refiler til dufte såvel som til håndsæber.

Vi bortlodder to sæt, hver til en værdi af 500 kr.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 30. juni 2019

JUN_LL_100bon

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Du kan modtage tilbud og nyheder inden for følgende områder:

  • Medieprodukter: Magasiner, blade, bøger, redaktionelle internetsider, musik, film, tv, apps mv.
  • Tele og teknik: Telefoni, internet og anden kommunikation, computere, tv, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport.
  • Dagligvarer: Alle produkter i en almindelig husholdning inklusiv mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber og rengøring.
  • Skønhed og livsstil: Produkter inden for design, mode og indretning, bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivning.
  • Analyser, spil og events: Test, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restaurantbesøg, madlavning, løb, messer, shopping events og auktioner.
  • Rejser: Ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer.