JUN_LL_ballarini
JUN_LL_ballarini

Nyt udstyr til dine livretter

Portofino Granitium serien fra Italienske BALLARINI er en elegant kombination af håndtag i rustfrit stål og non-stick belægning med granitmineraler. Fri for PFOA, tungmetaller og nikkel. Med en kasserolle, sauterpande og stegepande får du nyt udstyr, som hjælper dig med at tilberede dine livretter.

Vi bortlodder et sæt bestående af en kasserolle, en stegepande og en sauterpande fra Italienske BALLARINI til en samlet værdi af 1.899,85 kr.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 30. juni 2019

JUN_LL_ballarini

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Du kan modtage tilbud og nyheder inden for følgende områder:

  • Medieprodukter: Magasiner, blade, bøger, redaktionelle internetsider, musik, film, tv, apps mv.
  • Tele og teknik: Telefoni, internet og anden kommunikation, computere, tv, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport.
  • Dagligvarer: Alle produkter i en almindelig husholdning inklusiv mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber og rengøring.
  • Skønhed og livsstil: Produkter inden for design, mode og indretning, bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivning.
  • Analyser, spil og events: Test, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restaurantbesøg, madlavning, løb, messer, shopping events og auktioner.
  • Rejser: Ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer.