Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_LL_hairvolume19

Kosttilskuddet dit hår vil elske

Hair Volume™ er prøvet af flere millioner mænd og kvinder, der har fået sundt og stærkt hår. Hele sammensætningen af urter og vitaminer hjælper til at fremme hårvæksten og er kendt for deres gode egenskaber til at styrke håret indefra.

Hair Volume™ er den eneste tablet på markedet, der indeholder æbleekstrakt med procyanidin B2, biotin, kobber og zink. Hair Volume™ findes både i tabletform og som gummies. 

Vind et halvårs forbrug af Hair Volume™ til en værdi af 1.000 kr.

 

 

DELTAG
APR_LL_juice19

Juice Extractor Prestige

Boost immunforsvaret ved hjælp af denne saftcentrifuge fra OBH Nordica, der nemt presser frugt og grønt til en jævn og lækker juice.

Juice Extractor Prestige har en kraftfuld motor på 800 watt og en juicekande, der kan rumme 1,2 liter, så der er nok til hele familien.

Vi bortlodder en maskine, til en værdi af 1.199 kr.

 

 

DELTAG
APR_LL_waterdrop19

Forårets must-have

WaterDrop er en microdrik, hvor alle de bedste ingredienser er komprimeret til en lille terning. Grundet terningens størrelse er den nem at have med i tasken, og det kræver blot, at man dumper den ned i et glas vand, hvor den hurtigt opløses i vandet.

Med WaterDrop får du en sund, frisk, læskende drik, der får dig til at drikke mere vand.

Vi bortlodder 5 pakker, bestående af fire pakker/en af hver smag.
Hver gevinst har en værdi af 276 kr.

 

 

DELTAG
APR_LL_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med Letliv.dk og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.
Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 6. maj 2019.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER