Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_MB_kaehler19

Vind Hammershøi-urtepotteskjulere fra Kähler

Lad planterne være i fokus med Kählers stilrene Hammershøi-urtepotteskjulere, som er designet i glaseret grå. Den heldige vinder forkæles med tre Hammerhøi-urtepotter i størrelserne Ø 11,5 cm, Ø 18 cm og Ø 26 cm.

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Kähler tre
Hammershøi-urtepotteskjulere i keramik. Værdi 1.100 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_MB_stue19

Sådan får du din stue til at virke større

Hvordan indretter du din stue, så den ser mere rummelig ud? Se 12 stuer og få inspiration til indretningen.

LÆS MERE
APR_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.