Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MARAPR_PY_moshi19

Vind skønt prikket sæt fra Moshi Moshi Mind

Tøjet fra Moshi Moshi Mind undersøtter din afslappede og naturlige stil. Det er fremstillet med tanke på og hensyntagen til både bæredygtighed, velvære og tidløshed. Du kan have tøjet på, når du slapper mest af, skal til fest eller bare vil have det rart. Den prikkede sæt er skabt til at sove og hygge i.

Vind det prikkede sæt fra Moshi Moshi Mind.
Vi trækker lod om to sæt til en samlet værdi af 3.196 kr.

DELTAG HER
MARAPR_PY_saunagus

Vind yoga og saunagus

Kombinationen af yoga og saunagus er den perfekte opskrift, når du vil afstresse din krop og dit sind og samtidig styrke immunsystemet. Gennem forskellige vejrtrækningsteknikker vil du opnå bedre kontrol over dine bevægelser og opleve dyb afslapning. Kundalinilærer Lila Lutz står for saunagusforløbet, som foregår i WellCome Fitness og Spa i Hellerup.

Vi trækker to heldige vindere af 4 dages forløb
til en samlet værdi af 2.000 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.