Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JULAUG_PY_sommmerkjole19

Vind Moshi Moshi sommerkjole

Rosa og sommer kan man aldrig få for meget af, og med denne fine kjole fra Moshi Moshi Mind omfavner du begge dele. Den er lavet af 95% økologisk bomuld og 5% spandex, den har en løs pasform og dejlig til at tulre rundt i, slappe af i og nyde livet. 

Vind "Beyond Tee Dress"-kjole til 599 kr. Vi trækker lod om fire styks til en samlet værdi af 2.396 kr.

DELTAG HER
JULAUG_PY_ayurveda19

Vind bogen "Ayurveda. Følg naturens rytme"

Brug for mere energi? Med denne bog får du gode råd til, hvordan du kan følge naturens rytme, herunder særligt døgnrytmen, som giver dig mere energi og overskud. Du får indsigt i, hvordan den indiske visdomstradition ayurveda kan hjælpe dig på vej til at forbinde dig med naturen, bl.a. er der en række ritualer, der hjælper dig med at tune ind på naturens rytme.
Vi trækker lod om fem bøger til 250 kr. pr stk. 
og en samlet værdi af 1.250 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.