Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_PY_moshi19

Vind skøn stribet jakke og taske fra Moshi Moshi Mind

Tøjet fra Moshi Moshi Mind er afslappet og behageligt, men også klædeligt. Det er fremstillet med tanke på og hensyntagen til både bæredygtighed, velvære og tidløshed. Du kan have tøjet på, når du slapper mest af, skal til fest eller bare vil have det rart. Den stribede jakke og tasken er sommerens store hit.

Vind jakke og taske fra Moshi Moshi Mind.
Vi trækker lod om to sæt til en samlet værdi af i alt 2.698 kr.

DELTAG HER
MAJ_PY_naturterapi19

Vind "Naturterapi oplev naturen - styrk livet"

Naturen kan ikke sige noget, analysere eller give kram, alligevel kan den noget, som mennesker ikke kan, når vi er stressede, deprimerede eller udbrændte: Den kan lade os op. I denne bog fortæller naturvejleder og naturterapeut Lars Thomas Edlev inspireret af Rosseau om, hvordan vi kan leve i overensstemmelse med naturen og genvinde livsmod og mening.

Vi trækker lod om fem bøger til en samlet værdi af 1.499,75 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.