Fordele til dig

Som medlem af Mit Q får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JULAUG_Q_hairlust

Vind komplet serie til indre og ydre hårpleje fra HairLust

Nu har fire medlemmer af Mit Q chancen for at vinde en komplet serie af naturlige produkter til både indre og ydre hårpleje fra HairLust. Kombinationen af naturligt kosttilskud og plejende økologiske hårplejeprodukter giver dit hår og din hovedbund alle de næringsstoffer, der er brug for til at vokse et sundere, tykkere og længere hår. HairLust er innovativ dansk hårpleje, der sammenkobler luksus med bæredygtighed
og anvender naturlige ingredienser hver gang, det er muligt. 
VÆRDI PR. SÆT: 1.602 KR.

 

DELTAG
APR_Q_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Q får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.