Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_SOE_aagaard19

Vind guldsmykke fra Aagaard

Aagaard er dansk smykkedesign, når det er smukkest og mest elegant. Siden 1946 har det danske mærke Aagaard produceret øreringe, halskæder, armbånd og andre smykker. Aagaard har specialiseret sig i at lave smykker til de særlige dage. Enkle smykker, der fremhæver din elegance, men som samtidig er fulde af personlighed og små sirlige detaljer.

Vind Aagaard 14 karat guldvedhæng med forgyldt kæde. Vedhænget
er dekoreret med en 0,015 CT WPI-diamant. Værdi 4.295 kr.

 

 

DELTAG
JUL_SOE_skincare19

Giv din hud et skønhedsboost

Vi drømmer alle om smuk hud med masser af glød og spændstighed. Lige nu kan du vinde produkter fra New Nordic, der vil pleje, forkæle og smidiggøre huden indefra. Alle produkterne tilfører din hud næringsstoffer og bidrager til at give huden masser af fugt, en sund glød og kan samtidig øge hudens elasticitet og spændstighed.

Vi bortlodder én pakke bestående af 2 x Beauty Oil, et halvt års forbrug af Skin Care Collagen Filler samt 30 dages kur af Hyaluron Shots til en samlet
værdi af 3.000 kr.

 

DELTAG
JUL_SOE_madplan

20 madopskrifter

Få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sommermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.