Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_SOE_kenwood19

Vind powerblender fra Kenwood

Med Blend X-Pro fra Kenwood kan du hurtigt lave en sund smoothie inden træning for at få energi og stabilisere blodsukkeret, eller du kan blende en varm suppe efter træning, når sulten melder sig. Det unikke knivbladsystem skærer igennem alt, og med en motorkraft på 1.600W kan blenderen håndtere både frossen frugt og hårde grøntsager.

Vi bortlodder en blender til en værdi af 3.499 kr.

 

 

 

DELTAG
JUN_SOE_ghd19

Vind ghd-produkter

ghd er uden sammenligning den største ekspert inden for redskaber til hårstyling. ghd Air føntørreren er udstyret med en kraftfuld professionel motor, der leverer en exceptionelt hurtig tørretid og anvender ion-teknologi til at indkapsle fugten i hårstrået, hvilket gør håret silkeblødt og glansfuldt samt reducerer krus. Detangling Comb er en antistatisk kam, der er lavet af varmeresistent kulfiber. Paddle Brush er essentiel til styling af mellemlangt til langt hår.
Vi bortlodder to sæt bestående af en ghd Air-hårtørrer, en Paddle
Brush samt en Detangling Comb, hvert sæt har en værdi af 1.547 kr.

 

 

 

DELTAG
JUN_SOE_madplan

20 gratis opskrifter

Få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sommermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.