Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_SOE_hairvolume19

Med lidt hjælp indefra

Måske kender du allerede Hair Volume™, som både har dokumenteret virkning og samtidig vandt en Danish Beauty Award i år? Hair Volume kan hjælpe dig med at få et smukkere, tykkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume er baseret på æbleekstrakt med et naturligt indhold af procyanidin B2 samt en unik sammensætning af urter og vitaminer. Tabletten indeholder desuden hirse, padderokke, biotin, zink og kobber, som giver næring til hårsækken indefra.
Vi bortlodder 3 x 1 års forbrug af Hair Volume,
hver til en værdi af 1.000 kr.

 

 

 

DELTAG
AUG_SOE_hotelophold19

Vind skønt hotelophold

Nyd tre skønne dage med to overnatninger på et weekendophold på et af Millings dejlige hoteller – et sted i Danmark. 

Dag 1: Eftermiddagskaffe og kage samt overnatning i dobbeltværelse.
Dag 2: Stor morgenbuffet med lokale specialiteter. Eftermiddagskaffe og kage. Lækker trerettersmenu eller buffet samt overnatning i dobbeltværelse.
Dag 3: Stor morgenbuffet med lokale specialiteter. 
Værdi 2.550 kr.

 

 

 

DELTAG
AUG_SOE_madplan

25 gratis opskrifter

Få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sensommermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.