Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_SOE_stavblendersaet

Surpreme stavblendersæt

Supreme fra OBH Nordica er en kraftig stavblender i anodiseret aluminium og skaft i rustfrit stål med fire skarpe blade for perfekte resultater. Minihakker medfølger til hakning af nødder, krydderurter eller lignende samt piskeris.

Med denne stavblender får du et køkkenredskab, der hurtigt bliver uundværligt i den daglige madlavning.

Vi bortlodder tre stk., hver til en værdi af 1.099 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_SOE_jewlscph

En funklende verden

Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer, og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed. Med de rigtige smykker har enhver kvinde mulighed for at fremhæve de bedste træk ved sig selv. Den meget fine kvalitet er derfor kendetegnende ved alle Mai Manniches designs.

Vi bortlodder to Medalion Glam-halskæder (44 cm lang)
hver til en værdi af 
1.849 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_SOE_madplan

20 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
DEC_SOE_allershop

Find værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.