Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_SOE_longo19

Danskproducerede kosttilskud

Overskud og glæde til livet! Det er filosofien bag LongoVital – for vi kan alle have brug for et ekstra tilskud – og hos LongoVital har de gjort sig umage for at skabe produkter, der passer til netop der, hvor du er i livet. LongoVital er en danskproduceret serie af kosttilskud, som kombinerer det naturlige med det videnskabelige for at give dig præcis det produkt, du har brug for.

Vi bortlodder 6 pakker bestående af: LongoVital Classic, LongoVital
Kvinde, LongoVital Sport. Hver pakke har en samlet værdi af 584 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_serum19

Serum til alle hudtyper

Ampullerne indeholder koncentreret serum til høj-effektiv pleje af din hud. Findes til alle hudtyper, alle aldre, og de fleste er veganske og vandbaserede. Ampullerne kan bruges sammen med dine andre hudplejeprodukter. Der opnås en endnu bedre effekt, hvis du bruger Dermaroller sammen med dine hudplejeprodukter.

Vi bortlodder fire sæt bestående af:1 sæt Dermaroller (0,2 og 0,5 mm til hjemmebrug med udførlig instruks) og 2 x 5 ampuller  HYALURON PLUS, ren fugt til boost af din hud. Hvert sæt har en værdi af 800 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_madplan

20 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig forårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_ledreborg

Slots-yoga på Ledreborg Livsstilsdage

Søndag den 19. maj 2019 kan du få en helt unik oplevelse, når SØNDAG i samarbejde med Ledreborg slot giver dig mulighed for at deltage i et specielt sammensat program med yoga i slotsparken og mulighed for at vinde en plads i Timm Vladimirs popup-køkkenskole på Ledreborg Livsstilsdage.
For kun 195 kr. får du en hel speciel yoga-oplevelse, en kop kaffe,
en kildevand og en gave, Bach Rescue, til en værdi af 115 kr. + 10 min. 
introduktion til eliksiren samt det nye SØNDAG fra uge 21.

LÆS MERE
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.