Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_SOE_p20

Fantastisk beskyttelse

Sommeren nærmer sig, og vi glæder os til endnu en gang at tilbringe hele dage udendørs og mærke solens lune stråler. Men når solen igen kigger frem, er det vigtigt at huske solbeskyttelsen. P20 er kendt for deres pålidelige højkvalitets solbeskyttelse, som beskytter mod solens stråler i op til 10 timer, er meget vandfast og uden parfume.

Vi bortlodder fem pakker, hver bestående af: 1 x P20 Face SPF 30, 1 x P20 Continuous Spray SPF 30, 1 x P20 Continuing Spray SPF 50
- hver pakke har en værdi af 670 kr.

 

 

 

DELTAG
MAJ_SOE_arcaya

Veganske cremer

Disse anti-aging cremer konsoliderer huden og udjævner fine linjer.  Tilsætningen af vitaminer og næringsstoffer bekæmper de frie radikaler. De koncentrerede aktive ingredienser tilfører og fastholder fugten. Fugtfattig hud kan føles tør og stram og bliver nemt irritabel med kløe og rødme. Cremerne bruges på grundigt afrenset hud morgen og aften og kan med fordel bruges sammen med ampuller.

Vi bortlodder tre sæt cremer bestående af 1 stk. Nandina og 1 stk.
Golden Dew (dobbelt size). 
Hvert sæt har en værdi af 1.000 kr.

 

 

 

DELTAG
MAJ_SOE_madplan

25 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig forårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.