JUN_SOE_GHD19
JUN_SOE_GHD19

Vind ghd-produkter

ghd er uden sammenligning den største ekspert inden for redskaber til hårstyling. ghd sælger på verdensplan fire stylere i minuttet – det er 2.102.400 hvert år!

Deres hårtørrer er også et ikonprodukt. ghd Air føntørreren er udstyret med en kraftfuld professionel motor, der leverer en exceptionelt hurtig tørretid og anvender ion-teknologi til at indkapsle fugten i hårstrået, hvilket gør håret silkeblødt og glansfuldt samt reducerer krus.

Detangling Comb er en antistatisk kam, der er lavet af varmeresistent kulfiber. Dens brede takker gør den perfekt til at udfiltre vådt hår og frisere stylet hår.

Paddle Brush er essentiel til styling af mellemlangt til langt hår. Perfekt til daglig frisering og til at føntørre dit hår skinnende glat.

Vi bortlodder to sæt bestående af en ghd Air-hårtørrer, en Paddle Brush samt en Detangling Comb, hvert sæt har en værdi af 1.547 kr.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 30. juni 2019

JUN_SOE_GHD19

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Du kan modtage tilbud og nyheder inden for følgende områder:

  • Medieprodukter: Magasiner, blade, bøger, redaktionelle internetsider, musik, film, tv, apps mv.
  • Tele og teknik: Telefoni, internet og anden kommunikation, computere, tv, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport.
  • Dagligvarer: Alle produkter i en almindelig husholdning inklusiv mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber og rengøring.
  • Skønhed og livsstil: Produkter inden for design, mode og indretning, bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivning.
  • Analyser, spil og events: Test, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restaurantbesøg, madlavning, løb, messer, shopping events og auktioner.
  • Rejser: Ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer.