Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_SB_global

Vind forskærerkniv & skærebræt

Vind et Global-skærebræt af FSC-certificeret egetræ og en ergonomisk, håndfremstillet Global G-3-forskærerkniv. Knivens lange blad gør den særligt god til at skære kød i tynde skiver, mens den skarpe hæl gør det nemt at få hul på grøntsagerne. Skærebrættet er af europæisk eg, der er så blødt, at det ikke sløver dine knive. Brættet har en indbygget hygiejnisk kvalitet, da det indeholder bakteriehæmmende garvesyre.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Global en ergonomisk
forskærerkniv og et skærebræt. 
Værdi i alt 1.900 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_SB_lakseroulade

Lakseroulade med dildcreme

En god lakseroulade kan slå benene væk under enhver, og det gode er, at du sagtens kan lave den i forvejen, så du har god tid til dine gæster. Få opskriften her!

LÆS MERE
MAJ_SB_sommerrevy

Odense Sommerrevy - spar 18%

Det er en meget stor fornøjelse at kunne byde jer velkommen til Odense Sommerrevys fjerde sæson. Efter tre forrygende sæsoner, glæder vi os meget til at præsentere en endnu mere velsmurt og betagende revy i 2019. 

Dette års cast består af Vicki Berlin, Thomas Mørk, Lars Arvad, Niels Olsen og Sofie Lassen-Kahlke med Joy-Maria Frederiksen som instruktør og Morten Wedendahl som kapelmester.

LÆS MERE
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER