Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_UH_scanpan19

Nyt til køkkenet

SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick-produkter, og virksomheden har i mere end 6 årtier fremstillet dansk kogegrej af høj kvalitet, alt sammen produceret i Danmark. Pro IQ-serien er lavet af 100 % genbrugsaluminium, vejer ikke ret meget og er nemt at håndtere samt kan tåle 260 grader.

Vi bortlodder et sæt bestående af 32 cm chefpande med glaslåg, 1,7 l kasserolle med glaslåg samt 3,2 l gryde med glaslåg
til en samlet værdi af 3.897 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_UH_sodastream19

Vigtigt med vand

Spirit One Touch er SodaStreams nyeste elektriske danskvandsmaskine. Med et slankt, moderne og prisvindende design laver ONE TOUCH frisk og lækker danskvand ved blot et enkelt tryk på en knap. Med den originale CO2-cylinder, der følger med, kan du lave op til 60 liter danskvand. Godt for dig og godt for planeten.

Vi bortlodder tre maskiner, hver til en værdi af 999 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_UH_jordbaerkuren

Gratis kure til dig

Kan du slanke dig ved at spise is eller jordbær? Ja, det er faktisk muligt. Få to gratis kure, der kan hjælpe med at kickstarte dit vægttab.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med kurene. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med kurene inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_UH_chopin

CHOPIN – få 100 kr. i rabat

CHOPIN CHARLOTTENLUND er en webshop og fysisk forretning, som sælger eksklusiv designermode. I deres sortiment finder du mærker fra internationale og danske designere som blandt andet Mos Mosh, Liebeskind Berling, Gila and Feldt og mange flere. I denne måned får du 100 kroner ekstra i rabat til webshoppen, når du køber for mere end 700 kroner. *Rabatkoden gælder ikke, hvis der kun er nedsatte varer i kurven.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUL_UH_bambustoej

Bambustøj.dk – spar 15% 

Webshoppen bambustøj.dk sælger alt lige fra strømper og underbukser til t-shirts og sweatshirts lavet af bambus. Bambustøj.dk går meget op i kvalitet, pris og bæredygtighed samt at tøjet er behageligt at have på. I denne måned får du 15% rabat på alt deres bambustøj ved køb over 600 kroner. *Tilbuddet gælder på alle vores Brands så som JBS, JBS of Denmark, Resteroeds samt BAMBOO og Egtved.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.