Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_UH_aagaard

Vind guldsmykker fra Aagaard

Aagaard er dansk smykkedesign, når det er smukkest og mest elegant. Siden 1946 har det danske mærke Aagaard produceret øreringe, halskæder, armbånd og andre smykker. Aagaard har specialiseret sig i at lave smykker til de særlige dage. Enkle smykker, der fremhæver din elegance, men som samtidig er fulde af personlighed og små sirlige detaljer. 

Vind klassisk 14 karat collier med hjertevedhæng og tilhørende
hjerte-ørehængere. Vi bortlodder et sæt til en værdi af 7.790 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_UH_arianagrande

Facetslebne ædelsten

Den flerdobbelte, platinsælgende sangerinde Ariana Grande er elsket af fans verden over. Hendes duftkreationer afspejler hendes unikke, boblende personlighed og feminine, flirtende stil. Du kan vinde hendes kollektion af ikoniske dufte: Ari, Sweet Like Candy samt Moonlight. De iøjnefaldende flakoner minder om facetslebne ædelsten, og som en sjov detalje bærer de alle en luftig pompon, som ligner en candyfloss og kan anvendes som nøglering eller taskepynt.

Vi bortlodder to kollektioner hver til en værdi af 1.575 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_UH_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_UH_thisismylife

Her er mindebogen til alle, som elskede Kim Larsen og hans musik

'This is my life' er først og fremmest en smuk og spændende billedrejse med fine tekster gennem Kim Larsens fantastiske liv med 250 unikke fotos. Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du få 'This is my life' fremsendt fragtfrit til kun 119 kr.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_FJ_intimo

Intimo.dk - Spar 10 %

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj. De har et stort udvalg af undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som f.eks. Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Diesel, Tommy Hilfiger og mange flere. Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du spare 10% på hele webhoppen!

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_UH_dengroenneasparges

Den Grønne Asparges – spar 25% på de to første måltidskasser

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges er for dig, der ønsker gode kvalitetsråvarer og opskrifter leveret lige til døren i en travl hverdag. Du tilbereder selv måltiderne, der er varierende og velegnet til både store og små - alt andet er der sørget for! Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du 25% rabat på de to første måltidskasser.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.