Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_UH_dawi19

Lad det regne

Det er intet problem, når man har DAWI’s nye og smarte regnjakke på. På vandtætte jakker af ordentlig kvalitet skal vandsøjletrykket helst ligge højt, før det er pålideligt vandtæt i al slags vejr. Og det er denne – den er 100% vind- og vandtæt.

Vi bortlodder tre jakker i farven Navy hver til en værdi af 1.199 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_UH_christinaur

Rustikt og lækkert

Du kan vinde dette smukke ur fra Christina Jewelry & Watches – CHRISTINA Swiss made Big Collect med læderrem og en ægte diamant.

Vi bortlodder et ur til en værdi af 2.695 kr.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 36 302 306 eller se mere på christinajewelry.com

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_UH_tallerkenkuren

Tallerkenkuren

Gratis kur med guide til vægttab, lækre opskrifter og indkøbsliste. Med Tallerkenkuren skal du inddele din tallerken så halvdelen er til grønt, en kvart til protein og en kvart til stivelse.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskriften inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_UH_cewe

Cewe - spar 20% på billedfremkaldelse

Cewe tilbyder forskellige fotoprodukter, deriblandt billedfremkaldelse, hvor du kan få fremkaldt alt lige fra dine bedste ferieminder til hyggelige stunder med familien. Har du nogle skønne billeder, du gerne vil have fremkaldt, kan du denne måned som medlem af Mit Ude og Hjemme få 20% rabat på billedfremkaldelse hos Cewe.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAJ_UH_stylepit

STYLEPIT - spar 15%

STYLEPIT er en af Skandinaviens førende fashion-webshops med modetøj til hele familien. De har et stort udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sko, accessories og beauty-produkter. Som medlem af Mit Ude og Hjemme 15% rabat hos STYLEPIT, når du køber for minimum 1199 kroner. Nogle mærker og produkter er ekskluderet. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre koder, og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.