AUG_UH_holmgaard19
AUG_UH_holmgaard19

De fire årstider

De nye ringe fra Holmgaard Smykker repræsenterer de fire årstider. Forårs-ringen er med små smukke zikonia, Sommer-ringen med citriner, Efterårs-ringen er med citriner, røgkvarts samt violette granater, og Vinter-ringen er med opaler. De er alle udført i 925 sterlingsølv.

Med de smukke halvædelsten og de fire forskellige design kommer de fire årstider flot til deres ret på din finger – og så er det dansk design!

Vi bortlodder seks ringe hver til en værdi fra 395-595 kr.

Du vælger selv, hvilken årstid du vil have samt størrelse på ringen.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 1. september 2019

Se mere på www.holmgaardsmykker.dk eller ring tlf. 29 28 16 66.

AUG_UH_holmgaard19

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Du kan modtage tilbud og nyheder inden for følgende områder:

  • Medieprodukter: Magasiner, blade, bøger, redaktionelle internetsider, musik, film, tv, apps mv.
  • Tele og teknik: Telefoni, internet og anden kommunikation, computere, tv, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport.
  • Dagligvarer: Alle produkter i en almindelig husholdning inklusiv mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber og rengøring.
  • Skønhed og livsstil: Produkter inden for design, mode og indretning, bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivning.
  • Analyser, spil og events: Test, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restaurantbesøg, madlavning, løb, messer, shopping events og auktioner.
  • Rejser: Ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer.