Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_UH_soda19

Lækkert design

Source er SodaStreams prisvindende, elegante maskine, der er kendetegnet ved sit slanke design og ikke mindst det intuitive LEDdisplay, der fortæller dig, hvor gavmild du er med dine bobler.Maskinen gør brug af kulsyre. Hver enkelt cylinder forvandler ca. 60 liter postevand til danskvand og tilmed til en literpris på blot ca. 1,70 kr. – altså langt under prisniveauet for danskvand i dagligvarehandlen.

Vi bortlodder to maskiner i farven hvid inkl. flaske og 6 x smage,
hver gevinst har en samlet 
værdi af 1.540 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_UH_kaffemaskine19

Top lækkert design

Legacy Silver-kaffemaskinen fra OBH Nordica i støbt aluminium har et klassisk og elegant design, så den pynter på ethvert køkkenbord. Med et kraftfuldt varmeelement på 1550 W er kaffen brygget på under seks minutter ved høj temperatur (92-96 grader) for den bedste smag. Den har en bryggekapacitet på 1,25 liter, hvilket svarer til 10 kopper, og vandstandsindikator på såvel vandtank som kaffekande. Ledningen opbevares nemt under kabinettet.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 1.499 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_UH_tarteletter

12 opskrifter på tarteletter

Tarteletter er altid et hit, og så er de nemme at tilberede. Servér dem som forret, frokost eller natmad. Du får 12 fantastiske opskrifter på tarteletter – helt gratis.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskriften inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_brandavenue19

BrandAvenue - spar 10%

BrandAvenue.dk er en anderledes webshop med boligtilbehør, køkkenudstyr og livsstilsprodukter til ham, hende og boligen. Så trænger du til nyt udstyr i køkkenet eller måske flotte tekstiler i indretningen? Så kan du som medlem af Mit Ude og Hjemme lige nu få 10% rabat til webshoppen med vores eksklusive rabatkode! Husk blot at bruge rabatkoden inden betaling.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.